3 Ocak 2011 Pazartesi

sXe Injected 11.4 Fix 1

sXe Injected 11.4 Fix 1
 > sXe Injected 11.4 Fix 1<  hem bilgisayarlarda çalışan bir server Anti Cheat programıdır hemde oyun bilgisayarlarına kurulan bir Client Programıdır. Bu programın yapılma amacı hile ile oyun sunucularına erişimi engellemektedir. sXe Injected 11.4 modülü kurulu olan serverlarda oyun oynamak isterseniz eğer pc'nize sXe Injected 11.4 Fix 1 adlı programı yükleyip kurmanız gerekecektir, aksi takdirde yükleyip kurmazsanız oyundan atılma gibi durumlar ile karşılaşacaksınız. sXe Injected 11.4 Fix 1 Anti-Hile programını açarak ile hooks, alias scripts,speedhack, wallhack, aimbots, ESP, no-recoil gibi.. hileleri engelleyebilirsiniz..

Önemli Duyuru:  sXe Injected Localstrike adında pislik bir internet mafya'sı sitesine aittir. Wall Hack vs vs gibi hileleri bilerek kaldırmıyor ve tüm Counter Strike Oyuncularını her 15 günde bir yeni sürüm çıkartarak sitesinden indirmeye zorla teşvik ederek para kazanıyor. Basit 3mb 5mblik bir program için. Web sitelerinde 2500 Anlık Online var sXe Injected programının yaklaşık 3. sürümünden belli web sitemizde yayınlıyoruz onlarca sürüm çıktı ve hala çıkıyor adamlar bizi ayakta uyutuyor bizim türk milleti bunun farkına bi 10 sürüm daha gelsin eminim ondan sonra varırlar. Cheating Death adlı program vardı eskiden bilirsiniz eminim Sadece 1 tane sürüm cıkardı yıllardır hala kırabilen yok! adamların daha kendine ait bir web sitesi bile yok indirenler tamindir'den 1 kere indiriyor öyle sXe-Injected.Com'a bağımlı etmiyor sizi her hafta Fix 1 Fix 2 Fix 3 vs vs gibi sürümler çıkartmıyor.

sXe Injected Local Strike: sXe Injected  | Anti Hile programı yüklerken Google Zorla Anasayfanızı Localstrike Adında kendi pislik arama motoruyla değiştiriyor. Kurulum yaparken buna dikkat edin veya bu program size Google yerine zorla Localstrike kullandırıyorsa Localstrike pisliğini kaldırmayı unutmayın!

 
sXe Injected [Anti-Cheat Web Site]

0 yorum: