7 Ocak 2011 Cuma

Localstrike Kaldırma

Localstrike Kaldırma (!)

sXe-Injected.Blogspot.Com Farkıyla Alıntı Değildir!

sXe Injected Localstrike adında bir internet mafya'sına Aittir. sXe Injected programını kurunca Bilgisayarınızın ve Tarayıcınızın heryerine kendi Localstrike pisliğini ekliyor (Localstrike Tamamen bir Pisliktir) Aşşağıdaki resimlerde gördüğünüz gibi Opera Tarayıcıma 10 Tane Kendi sitesinin sekmesini Kaydetti, Google anasayfamı Localstrike ile değiştirdi. Localstrike pisliğinden nasıl kurtulacağınızı birazdan anlatacağım..

Resimleri Tam Ekran Olarak Görmek İçin Resmin Üzerine 1 Kere Tıklayın.. 


İnternet Explorer Tarayıcısında Localstrike Kaldırma

İnternet Exploreri açın En üstteki Araçlar/İnternet Seçeneklerine tıklayın | http://search.localstrike.com.ar/asd yazan yeri http://www.google.com.tr ile değiştirin Tamam deyin kaydedin..


Firefox Tarayıcısında Localstrike Kaldırma

Firefox Tarayıcınızı açın Ayarlar/Seçenekler'e tıklayın. | http://search.localstrike.com.ar/ yazan yeri http://www.google.com.tr ile değiştirin Tamam deyin kaydedin..


Opera Tarayıcısında Localstrike Kaldırma

Opera Tarayıcınızı açın MENÜ/Ayarlar/Tercihler'e tıklayın. | http://search.localstrike.com.ar yazan yeri http://www.google.com.tr ile değiştirin Tamam deyin kaydedin..


sXe-Injected.Blogspot.Com Farkıyla Alıntı Değildir! 

Keywords: Localstrike Kaldırma, Localstrike Kaldır, Localstrike Silme, Localstrike Kurtulma, Localstrike Nedir, sXe Localstrike, Localstrike Belası 

0 yorum: